Digiboard

Het digiboard is niet meer uit het les-lokaal te denken .

maar wat is een digiboard ?

Het antwoord op deze vraag is per docent verschillend.

Zo zal de ene docent het willen gebruiken om informatie staties over te brengen door een PowerPoint of film materiaal. en zal de andere graag gebruik maken van het schrijven en tekenen  op het board en leerlingen betrekken bij de les door de leerling aan het board te zetten of interactief antwoorden  vie mobile diveces .

wij hebben hier in diverse onderzoeken gevolgd en ondersteund. een van de belangrijkste punten is het intuïtieve gebruik hier van. zo hebben wij een meerjarig project op een vo school begeleid met het plaatsen van digiboarden en trainingen.

 

Smart notebook software

software is krachtigste en gebruiksvriendelijk om interactieve lessen mee te maken. De galerij van Notebook bevat duizenden afbeeldingen, video's en bestaand lesmateriaal die u aan uw eigen Notebook bestand kunt toevoegen. Met de integratie van de mobiele devices van uw leerlingen kan echt iedereen mee doen

 

Smart Board

De SMART Board 800 serie kunt u eigenlijk niet vergelijken met een 'normaal' digiboard met beamer opstelling. De SMART Board 800 serie werkt namelijk met de nieuwste cameratechniek en is te bedienen met vinger of/en pen. Pen oppakken is schrijven en vinger aanraking is Touch. U hoeft niet na te denken.

 

 

HD-ready interactieve projector

Innovatieve HD-ready onderwijsoplossing met interactieve pennen en een groot schaalbaar schermformaat tot 100 inch voor een betere samenwerkingsgerichte leerervaring

Waarom Global-ict?

  •   Ruim 12 jaar ervaring
  •   Advisering en installatie
  •   Eenvoud en standaardisatie
  •   Verantwoordelijkheid nemen
  •   Overzicht creëren
Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen? of wilt u door één van onze professionals worden geholpen?